Om oss

Det finns många vägar in i Kontors ergonomi / Kee4office . Och vi stänger aldrig. Du kan ringa oss, e-posta till oss. 

Allt fler av våra kunder gör som du just gjort – de går in på vår webbplats och lägger sin beställning i internetbutiken.

Det är i stort sett som att besöka vårt centrallager - och du står alltid först i kön. Du kan beställa det du behöver när som helst – 24 timmar om dygnet 365 dagar om året.

 

På hemsidan finns också alltid den mest aktuella informationen och de senaste produktnyheterna.

Passar det dig bättre att ringa, kan det vara bra att veta att vi sitter beredda att ta din beställning, och svara på dina frågor, från kl. 07.00 alla vardagsmorgnar.

Kontors ergonomi / Kee4office är en marknadsplats som ser till att rätt produkter når rätt mottagare på kortast möjliga tid. 

Vi  erbjuder det mesta kring kontor/dator arbetsplatsen. 

Vi säljer ergonomiska datortillbehör & tillbehör samt diverse produkter & tjänster till företag i Sverige.

Mer än 20-års erfarenhet av ergonomiprodukter och dator ergonomi och ett brett sortiment, allt från tangentbordsskydd och ergonomiska styrdon till balansstolar och ståplatsmattor.

Vi har de flesta väl utprovade och kända ergonomiska produkter. T.ex kan vi rekommendera RollerMouse Red, Barmouse Slim eller Mousetrapper Prime som alternativa pekdon, gärna tillsammans med underarmsstöd / armstöd och ett smalare tangentbord, t.ex SpaceSaver, för att undvika musarm och andra belastningsbesvär.


Vi erbjuder snabb service och kvalitetsprodukter som underlättar er dagliga arbetssituation.

Vi kan låna ut ergonomiprodukter som ni provar i eran egen kontorsmiljö och har under tiden telefonsupport från en kontaktperson hos oss, helt utan att förbinda Er till köp såklart.
(max 10 dagars prov). Där efter faktureras produkterna.

Vi samarbetar med dom största tillverkarna i landet, vilket gör att vi kan erbjuda ett komplett sortiment utav produkter för kontorsarbetsplatsen och ge snabba leveranser.

 

Vårt sortiment består bland annat av: 
Centrerade styrdon, Ergonomiska tangentbord, Underarmstöd, Balansstolar, Stå-mattor, Höj & sänkbara bord, diverse kontorsmöbler och Förvaring. Kontors tillbehör samt diverse vårdprodukter.


Vi har även, Led lampor med USB uttag, Fotstöd, svankstöd, sekretess-filter och sladdhantering samt förbrukningsvaror. Och vi uppdaterar kontinuerligt med nya produkter och produkt kategorier.

Sök gärna efter produkter - eller skicka oss ett mail om ni inte hittar. 


Vi kan leverera kompletta kontors arbetsplatser, fullt utrustat med alla tillbehör mycket förmånligt.

 

Ett gott samarbete = Win Win

Need Our Assistance? Give Us a Call Now!