Dokumenthållare för skrivbord

Bordsavskärmare_golvavskärmare_absorbent

Ergonomisk Dokumenthållare Skrivbord

En dokumenthållare är ett mycket användbart arbetsredskap för den som jobbar med att transkribera intervjuer, renskriva mötesanteckningar eller behöver titta på anteckningar för att skriva dokument på datorn.

Vi har hållare för både stora och små dokument och ritningar med manushållare med kapacitet för A3-format. Den större modellen är även praktisk för den som är i behov av något stadigare eller den som behöver placera två stycken A4-sidor bredvid varandra.

En dokumenthållare en viktig del av en välinredd och ergonomiskt korrekt arbetsplats. Manushållaren förbättrar arbetsställningen, eftersom de vågräta rörelserna med huvudet och nacken minskas avsevärt. Dessa rörelser kan leda till besvär och belastningsskador. Just värk och belastningsskador är den vanligaste typen av problem i samband med kontorsarbete och arbeten där man sitter stilla under större delen av arbetsdagen. För att hållaren ska komma till sin rätt är det även viktigt med korrekt ergonomisk belysning som ger ett jämnt och behagligt sken. Rätt typ av asymmetrisk belysning minskar ansträngningen på ögonen och ger piggare medarbetare under hela dagen.

En ergonomisk dokumenthållare ska placeras antingen mellan skärmen och tangentbordet eller så nära skärmen som möjligt; till exempel med hjälp av manushållarens arm. Om manuset placeras på bästa sätt belastas kroppen så lite som möjligt i det dagliga arbetet vid datorn. Vi har ett brett utbud av dokumenthållare för skrivbord, gemensamt för dessa är att de bidrar till en mer ergonomisk arbetsställning och effektiviserar arbetet eftersom man hela tiden ser dokumentet i fråga och inte behöver bläddra mellan olika papper för att hitta rätt.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se/ Kee4office Working & Office Environment SE