Säkerhetsprodukter - Cardreader - Blockingcards

Bordsavskärmare_golvavskärmare_absorbent

Avskärmning & Ljudabsobenter för hela kontoret

Nöjda kunder – Prisgaranti – Fri frakt vid köp över 5000kr – Minst 5 års garanti

Avskärming och lägre strörand ljud är nästan ett måste vid ett arbete som innebär många timmars stillasittande på samma plats, men det är stor skillnad mellan bra och dåliga avskärmningar. Vi har de bra och bekväma alternativen så att du kan jobba på ett icke störande sätt.

Avskärmning för er med höga krav på god Avskärmdhet

Kroppen är ömtålig och en absorbent ifrån oss tar verkligen hand om din kropp. Alla våra absorbenter är designade för att underlätta blodets naturliga strömningar i kroppen och hjälper till att få ro och avskildhet. De är perfekta till kontorsarbetare med höga krav på god ergonomi.

Brett sortiment i flera utföranden

Vi på Kontors ergonomi har ett brett sortiment i flera varianter och färger. Vi har vad du behöver för att kunna jobba effektivt utan att behöva vara orolig över din hälsa.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se/ Kee4office Working & Office Environment SE