top of page

stöd svank, rygg, sitt

Svankstöd

Svankstöd är ett mjukt stöd som ger behaglig stadga i ländryggen, samt att höjdjustera sittande på plats i arbetsstolen och bilen. Svankstödet är tillverkat i brandhärdat kallskum och med avtagbar bomullsklädsel. Levereras inkl. spännlås och dragkedja.

Svankstöd

Långa dagar på kontoret eller i lastbilen/bilen utan en ergonomisk kontorsstol tär på ryggen. Ergonomiskt svankstöd ger extra support och stöd för din rygg, nacke, axlar och hållning. Stillasittande på arbetsplatser med värkande ryggar, nackar och axlar är ett växande folkhälsoproblem i Sverige. En ergonomisk kontorsstol med svankstöd ger stödet som behövs för att undvika ryggproblem och värk för dig eller dina anställda. Med friska anställda minskar sjukskrivningar vilket gör ergonomi till en investering snarare än en kostnad för ditt företag.

Svankstöd stol

Att variera arbetsställning och stå upp under perioder av arbetsdagen är att rekommendera för att undvika förslitningar och stärka muskulaturen. Men om man inte har möjligheten att stå upp eller för de perioder som man är sittande rekommenderas att använda ergonomi svankstöd alternativt en sadelstol som ger en bättre arbetsställning och hållning.

Brett sortiment i flera utföranden

Vi på Kontors ergonomi har ett brett sortiment i flera varianter och färger. Vi har vad du behöver för att kunna jobba effektivt utan att behöva vara orolig över din hälsa.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se

bottom of page