top of page

styrdon - musar

  Rollermouse Red

  Med RollerMouse Red Wireless har du full kontroll och får samtidigt den rörelsefrihet som den trådlösa anslutningsmöjligheten ger. Arbetar du i ett flexibelt kontorslandskap eller byter plats med jämna mellanrum? Då passar den nya trådlösa versionen bra och du kan dra nytta av alla de fördelar som RollerMouse ger.

  Sitter du mycket framför en dator är det viktigt att du sitter bra och arbetar ergonomiskt. En centrerad mus som RollerMouse gör arbetet framför datorn mindre krävande och minskar risken för musrelaterade problem. Det mekaniska musklicket, som är utbytt till ett ”virtuellt/digitalt” klick, ger dig samma känsla av respons och kontroll när du klickar men utan att klicka tillbaka – eliminerar också risken för onödiga mikrobelastningar

  Barmouse Slim 2.0

  Denna modell rekommenderas då man arbetar med underarmstöd eller vill jobba nära kroppen. Med Barmouse  arbetar du centrerat framför kroppen för att undvika belastningsskador. Designen gör att det är enkelt att arbeta med båda händerna samtidigt, vilket förebygger snedbelastning av överkroppen. Barmouse är en betydligt mer slimmad centrerad mus än andra på marknaden. Barmouse är endast 43 cm bred för att inte ta så stor plats på bordet. Om du varierar med en extern mus kommer den närmare kroppen. Handledsstöden som ingår är tillräckligt djupa för att ge bra stöd för handlederna. Handledsstöden är grå för bättre synergonomi. Genom att enkelt lyfta på en lucka kan staven bli 16 cm istället för 10 cm lång. Barmouse har en stålstomme vilket gör den så stadig att man kan placera den en bit utanför bordskanten. Anslutning: USB.

  Mousetrapper Advance Mousetrapper Prime Series

  Mousetrapper Prime passar dig som sitter vid en stationär arbetsplats och använder ett normalstort tangentbord. Prime kan användas både trådlöst och med USB-kabel. 8 st programmerbara knappar och utbytbara, avtorkningsbara handledsstöd. 

  Prime har en ny scrollfunktion med knappar för upp- och nedscrollning och en mycket exakt pekfunktion. Prime har dessutom en unik funktion med möjlighet till valfri textsträng på upp till 254 tkn. Färg: svart.

  Tillbehör

  Glöm inte tillbehören som bred handledstöd, Djup handledstöd & underarmstöd för att undvika lutning i händerna och ytterligare spänningar i Nacke & Rygg.

  Finns det något som vi kan hjälpa till med?

  Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

  Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

  Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

  Välkommen till Kontors ergonomi.se

  bottom of page