Ergonomiska underarmstöd i ortopedisk skum

Bordsavskärmare_golvavskärmare_absorbent

Underarmstöd - Symetriska - Assymetriska underarmstöd

När man använder styrdon, t.ex. datormus, är det viktigt att man arbetar med underarmarna vilande avspända på bordet, så att skuldermuskulaturen avlastas. Hela underarmen bör ha stöd vid musarbete.

Underarmsstödet som finns i materialen (ortopediskt skum), konstläder eller lycra, passar med sitt korta midjedjup lika bra i kombination med centrerade muslösningar (t.ex. RollerMouse, Mousetrapper och Barmouse) som till tangentbord med extern muslösning.

Förlängda handledstöd till centrerade styrdon

Handledstöd för styrdon som finns i materialen (ortopediskt skum), konstläder eller lycra, passar med sitt korta midjedjup lika bra i kombination med centrerade muslösningar (t.ex. RollerMouse, Mousetrapper och Barmouse) som till tangentbord med extern muslösning.

Rullmöss & Underarmstöd

Rullmöss och alternativa styrdon har blivit väldigt populära datortillbehör på senare tid i takt med att de ergonomiska problemen som finns på stillasittande arbetsplatser har blivit allt mer uppmärksammade. Fördelen med rullmössen är att de möjliggör en centrerad arbetsposition för armarna istället för en utsvängd arm mot en vanlig mus som hamnar i belastning genom vridning av underarm och utsvängning av underarm. Reducera risken för musarm med dessa produkter, gärna i kombination med ett underarmstöd. Vi har rullmöss och ergonomiska styrdon från de flesta stora varumärken som Mousetrapper, Rollermouse, Jobmate, BarMouse och ErgoSlider. Nya varumärken inkluderar ProTouch. & Optapad series.

Brett sortiment i flera utföranden

Vi på Kontors ergonomi har ett sortiment i flera varianter. Vi har vad du behöver för att kunna jobba effektivt utan att behöva vara orolig över din hälsa.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se/ Kee4office Working & Office Environment SE