top of page
produktlinje_Milli 2.jpg

Belysning - bord, tak, Vägg

produktlinje_Milli.jpg

Bordsbelysning & takbelysning för kontoret

Nöjda kunder – Prisgaranti – Fri frakt vid köp över 10000kr – Minst 2 års garanti

Bra belysning ett måste vid ett arbete som innebär många timmars stillasittande på samma plats, men det är stor skillnad mellan bra och dåliga belysningar. Vi har flera bekväma alternativ så att du kan jobba på ett icke störande sätt.

Skrivbordslampor som är mer än bara belysning

Bra belysning på kontoret skapar en bra arbetsmiljö. I vårt sortiment hittar ni snygga skrivbordslampor som kombinerar både funktion och design. Här hittar ni både moderna och mer klassiska skrivbordslampor som passar in på alla typer av kontor eller arbetsplatser. Våra skrivbordslampor är så mycket mer än bara belysning, med en snygg skrivbordslampa från oss kan ni snabbt sätta prägel på kontorets stil.

Lampor med justerbara armar

Välj mellan våra lampor i flera modeller och färger - svart, vitt, grått brukar vara kundernas favoritfärger. Alla våra lampor har justerbara armar för att man enkelt ska kunna rikta ljuset efter behov, på så vis slipper man anstränga ögonen och kroppen kan arbeta effektivare.

Lys upp tillvaron med nya skrivbordslampor - Beställ via oss idag!

Belysning för er med höga krav på god Synergonomi

Kroppen är ömtålig och en Bordslampa ifrån oss tar hand om dina ögon. Våra lampor är designade för att underlätta och få bättre synergonomi naturligt för kroppen och ser till att hjälpa dig att få lugn och ro på kontoret. De är perfekta till kontorsarbetare med höga krav på god ergonomi.

Brett sortiment i flera utföranden

Vi på Kontors ergonomi har ett brett sortiment i flera varianter och färger. Vi har vad du behöver för att kunna jobba effektivt utan att behöva vara orolig över din hälsa.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se/

bottom of page