top of page

Mousetrapper series

Mousetrapper Advance Mousetrapper Prime Series

Mousetrapper Prime passar dig som sitter vid en stationär arbetsplats och använder ett normalstort tangentbord. Prime kan användas både trådlöst och med USB-kabel. 8 st programmerbara knappar och utbytbara, avtorkningsbara handledsstöd. Prime har en ny scrollfunktion med knappar för upp- och nedscrollning och en mycket exakt pekfunktion. Prime har dessutom en unik funktion med möjlighet till valfri textsträng på upp till 254 tkn. Färg: svart.

Ergonomisk Mousetrapper

Vi lever i en digital tidsålder där allt fler jobbar med dator eller skärmbaserade enheter, på ett eller annat sätt. Detta innebär i sin tur ett ökat behov av produkter som underlättar god ergonomi och säkerställer bra arbetsmiljö.

Ergonomiska tangentbord, möss och andra datortillbehör kan göra stor skillnad för de anställdas välmående och hälsa, och Mousetrapper är då ett exempel på en populär lösning. Denna typen av pekdon motverkar förslitningsskador i form av exempelvis musarm, smärtande nacke och axlar.

Mousetrapper Advance och andra modeller

En viktig anledning till att problem som dessa uppstår är långvarigt stillasittande som låser kroppen i statiska positioner. Men användning av ergonomiska produkter som underarmsstöd och Mousetrapper pekdon avlastar aktivt nacke, skuldror och handleder.

När det gäller produkter som Mousetrapper så finns det dock inga magiska lösningar som passar alla. Behoven är mycket individuella och beror till exempel på faktorer som kroppsstorlek, hållning, arbetsuppgifter, eventuella problemområden och liknande.

Tillbehör

Glöm inte att köpa till Underarmstöd eller handledstöd för att förhindra lutning i händerna och undvika onödiga spänningar i lederna.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se

bottom of page