top of page
front 12.png

Headset - tillbehör

Headsets för kontor & på resande fot.

Bekväma headsets. Headsetsen är anpassade för dig som jobbar på kontor och då vet du att ergonomin är viktig. Dessa headsets gör att långa dagar i telefonen inte tär på öronen. Brusreducerande mikrofon, bluetooth-anslutning, och Lync-optimering är bara några av egenskaperna.
 

Headset med mikrofon - för bättre ljudmiljö och akustik

När man talar om ergonomi och arbetsmiljö så är det lätt att i första hand tänka på fysiska aspekter som sitt- eller ståställning. Även tunga lyft, förslitningsskador och stress hör hit, men minst lika viktigt är ljud, ljus och kognitiv belastning.

Ljud är ett vanligt arbetsmiljöproblem på många typer av arbetsplatser och visar sig bland annat i form av buller. Sådana högljudda ljudmiljöer kan dels leda till hörselnedsättningar men även komma i vägen för varnings- eller larmsignaler i samband med olyckor eller utrymningar.

Höga ljud som arbetsmiljöproblem sträcker sig även bortom buller och märks till exempel ofta på kontor. Inte nog med att man som anställd då talar med mängder av kunder, partners och kollegor i telefon, man omringas dessutom av medarbetare som gör precis samma sak. Om inte lokalerna utrustats med någon typ av absorbenter så finns det ingenting som dämpar ljudnivån som i slutändan kan påverka alltifrån hörsel till blodtryck, stress och koncentrationsförmåga. Allt detta kan också innebära konsekvenser för arbetsgivaren, exempelvis i form av ökade kostnader och försämrad produktivitet.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se/

bottom of page