top of page

Rollermouse Series - Contour Design

Unimouse

Unimouse har fyra inställbara funktioner och ger handen stöd, oavsett handstorlek. Unimouse har en justerbar lutningsvinkel och ett artikulerat tumstöd (ATS). Med fyra inställbara funktioner kan denna ergonomiska mus anpassas till varje användare..

Revolutionär design. Det ledade tumstödet motverkar överansträngning av karpometakarpalleden (tummens grundled) och förebygger förslitningsskador. Tumstödet kan justeras i tre ledder och enkelt anpassas till handens bredd, storlek och form för en avspänd handställning i alla lägen

Rollermouse - Rollermouse Red + Unimouse

Med RollerMouse Red Wireless har du full kontroll och får samtidigt den rörelsefrihet som den trådlösa anslutningsmöjligheten ger. Arbetar du i ett flexibelt kontorslandskap eller byter plats med jämna mellanrum? Då passar den nya trådlösa versionen bra och du kan dra nytta av alla de fördelar som RollerMouse ger.

Sitter du mycket framför en dator är det viktigt att du sitter bra och arbetar ergonomiskt. En centrerad mus som RollerMouse gör arbetet framför datorn mindre krävande och minskar risken för musrelaterade problem. Det mekaniska musklicket, som är utbytt till ett ”virtuellt/digitalt” klick, ger dig samma känsla av respons och kontroll när du klickar men utan att klicka tillbaka – eliminerar också risken för onödiga mikrobelastningar

Barmouse Slim 2.0

Denna modell rekommenderas då man arbetar med underarmstöd eller vill jobba nära kroppen. Med Barmouse Arbetar du centrerat framför kroppen för att undvika belastningsskador. Designen gör att det är enkelt att arbeta med båda händerna samtidigt, vilket förebygger snedbelastning av överkroppen. Barmouse är en betydligt mer slimmad centrerad mus än andra på marknaden. Barmouse är endast 43 cm bred för att inte ta så stor plats på bordet. Om du varierar med en extern mus kommer den närmare kroppen. Handledsstöden som ingår är tillräckligt djupa för att ge bra stöd för handlederna. Handledsstöden är grå för bättre synergonomi. Genom att enkelt lyfta på en lucka kan staven bli 16 cm istället för 10 cm lång. Barmouse har en stålstomme vilket gör den så stadig att man kan placera den en bit utanför bordskanten. Anslutning: USB.

Tillbehör

Glöm inte tillbehören som bred handledstöd, Djup handledstöd & underarmstöd för att undvika lutning i händerna och ytterligare spänningar i Nacke & Rygg.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se

bottom of page