top of page

Monitorarm

Monitorarm

Går att välja som ensam monitorarm eller med dubbla armar för montering av två skärmar. En viktig detalj är möjligheten att höja och sänka armarna indivudellt för maximal flexibilitet.

Monitorarmar frigör bordsyta och ger flexibel anpassning av bildskärmen för bästa belastnings- och synergonomi. Monitorarmar finns för en till flera bildskärmar och även i kombination av arm för bildskärm och tangentbord kombinerat. Utöver de monitorarmar som visas på denna sida så har vi tillgång till ett stort sortiment av monitorarmar för flera skärmar, för tangentbord och för olika ändamål.

Finns det något som vi kan hjälpa till med?

Vi på Kontors Ergonomi.se kan hjälpa er som är i behov av ergonomiska tillbehör till datorarbetsplatsen.

Enklare förvaringsmöbler eller exklusiva alternativt, kontorsmöbler av olika slag. Hos oss kan ni hitta det som passar bäst för just er – oavsett produkt eller pris. "Glöm inte att ni kan få prova olika ergonomiska produkter gratis"

Köp era ergonomiska produkter ifrån oss eller sök bland andra relaterade produkter som exempelvis kontorsstolar,  höjbara skrivbord som styrs via en app, Förbrukningsartiklar samt övriga tillbehör.

Välkommen till Kontors ergonomi.se

bottom of page